postnl-logo

Verzenden

Levertijden:

Kruidenkaravaan maakt gebruik van de diensten van PostNL. De levertijd binnen Nederland bedraagt voor de meeste producten circa 1 tot 2 werkdagen nadat de betaling van uw order is ontvangen.

Thuis bezorgen:                                                                                                         

De verzendkosten via PostNL 0-30 kilogram binnen Nederland bedragen € 4,95 inclusief track & trace exclusief 9% BTW .

Afhalen:

Deze optie is tijdelijk per eind augustus 2017 tot nader tijdstip niet actief !

De implementatie van Pakjegemakvan PostNL waarbij u zelf de locatie van afhalen kan kiezen is nu gereed. In de checkout kunt u aangeven dat het verzendadres niet gelijk is aan het factuuradres door middel van een vinkje. Er zijn dan vervolgens twee mogelijkheden. U vult de adres gegevens in van degene waar het pakket afgeleverd dient te worden. Of u klikt op het hyperlinkje “hier” indien u een PostNL locatie wil kiezen om af te halen. Er zijn inmiddels duizenden PostNL locaties van afhalen mogelijk waaronder vele winkels zoals Jumbo, Gamma, Karwei, Postkantoren, Primera, Bruna, etcetera. Indien u de keuze heeft gemaakt in de Locatiekiezer, worden automatisch de verzend gegevens van de afhaal locatie voor u ingevuld. Erg handig voor degenen die hun pakje liever zelf afhalen bij een winkel bij u in de buurt. Deze optie is helaas niet (nog) niet gereed voor het buitenland.

Brievenbuspost:

Hele kleine bestellingen verzenden we mogelijk per brievenbusdoosje of bubbelenveloppe. Mits de afmetingen (max 32mm dik) van het product en de aantallen dit toelaten, wordt deze verzendmethode toegepast. Zie tevens hieronder bij “uitleg verzendkosten”.

Kruidenkaravaan verzendt wereldwijd:

Voor een berekening van de verzendkosten klikt u rechts bovenaan op de winkelwagen en vervolgens klikt u op “bekijken”. Kies vervolgens “Bereken verzendkosten”. De verzendkosten worden nu berekend afhankelijk van het gewicht en het land van bestemming.                                          

Voorbeeld: België pakket tot 0-20kg bedraagt € 7,50 inclusief track & trace exclusief 9% BTW

Gratis verzenden:

Orders boven € 35.- exclusief BTW zijn vrij van verzendkosten binnen Nederland.

Orders boven € 50.- exclusief BTW zijn vrij van verzendkosten naar België.

Uitleg verzendkosten:

De verzendkosten voor de klant zijn een bijdrage in onze totale kosten om een bestelling te kunnen verwerken; Een deel van de daadwerkelijke verzendkosten komen voor onze rekening; daarnaast maken we ook kosten voor Ideal en creditcard transacties, verpakkingsmateriaal en dergelijke.

Wellicht is het voor sommigen een alternatief om samen met iemand anders, bijvoorbeeld familie, kennissen, buren of collega’s een bestelling te plaatsen om zo op deze wijze de verzendkosten met elkaar te delen.

Foutief adres: 

Helaas komt het wel eens voor dat er onjuiste adres gegevens worden verstrekt. De bestelling kan daardoor (mogelijk definitief) zoek raken in de route of retour komen naar ons. Dit risico alsmede eventuele dubbele verzendkosten komen niet voor onze rekening!