Over ons

Kruidenkaravaan is een online-shop waar u een breed assortiment aan kruiden en specerijen van hoogwaardige kwaliteit aantreft. De shop wordt gedreven door Alphons Garenfeld en zijn dochter Floor die inmiddels al acht jaar met succes voornamelijk de Nederlandse en Belgische markt bedienen.  

Onze liefde voor kruiden en specerijen is aangewakkerd door een flink aantal rondreizen in Marokko en andere Mediterrane gebieden.  Ook de Aziatische achtergrond van Floor is een voortdurende bron van inspiratie. Daardoor treft u veel kruiden en specerijen aan uit deze streken. Verder hebben we een voorkeur voor de Indiase en Indonesische keuken. We kunnen u bijzondere specerijen uit deze streken aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Het bijzondere van Kruidenkaravaan is dat de producten van het uitgebreide assortiment tevens aangeboden worden in kleinere hoeveelheden. Op die manier wordt het interessant om van alles uit te proberen. Bij ons kunt lekker vanuit uw luie stoel op veilige en eenvoudige wijze uw specerijen bestellen. Binnen één of twee werkdagen kunt u dan al genieten van onze producten.

We breiden regelmatig ons assortiment uit met nieuwe producten. Het kan voorkomen dat het product waar u naar zoekt nog niet in de winkel ligt maar wel bij ons op voorraad is. Stuur in dat geval ons een berichtje en vraag er gewoon om. We zullen het product van uw wensen dan met prioriteit in de winkel plaatsen.

Eigenlijk hebben we niet veel woorden nodig want daden maken het werkelijke verschil. Kijkt u rustig eens rond in onze winkel en stel uw vragen want we zijn u heel graag van dienst. Kruidenkaravaan houdt zich uiteraard aanbevolen voor opbouwende suggesties. Via de contact button onderaan de site kunt u ons bereiken.

Wij wensen u veel winkelplezier en culinair genot van onze producten.

Alphons Garenfeld