Hoe kan ik betalen ?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is iDEAL_48x48.png

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. iDEAL is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in Nederland. Wanneer u het winkelmandje gaat betalen en voor iDEAL heeft gekozen in de checkout dan wordt u doorverwezen naar het betaalscherm van uw eigen bank. iDEAL wordt ondersteund door alle Nederlandse banken.

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen waaronder Nederland en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers.

Betalen via diverse creditcards is ook mogelijk. Zoals bij alle overige betaalmethodes rekenen we ook hier geen transactiekosten voor. MasterCard en Visa zijn wereldwijd de twee meest gebruikte creditcards. Maestro en V-pay daarentegen zijn de debet kaarten van MasterCard en Visa.

Indien u een (digitale) overschrijving wil doen, stuur ons dan even een verzoekje in een e-mail zodat wij deze betaalmethode voor u activeren. 

Via overschrijving wordt uw bestelling pas verzonden zodra de betaling door ons is ontvangen. Indien na 5 werkdagen geen betaling is ontvangen, vervalt de bestelling.

Overschrijven kan op KNAB rekeningnummer  NL10 KNAB 040 9470 481  t.n.v. KRUIDENKARAVAAN onder vermelding van het bestelnummer.

Overschrijving vanuit het buitenland (Europa) gaat op dezelfde wijze. De BIC code = KNABNL2H